De Trust ST-1200 Internet Phone Station stelt iedere gebruiker in staat om met de (draadloze) huistelefoon altijd te kunnen kiezen tussen bellen via de huidige telefoonlijn of via het internet met een VoIP-programma.

Gratis bellen met de eigen (draadloze) thuistelefoon overal in het huis, lange gesprekken met vrienden of familie vanaf nul euro? Met de Trust ST-1200 Internet Phone Station (www.trust.com/14485), een computer met een breedband connectie en de thuistelefoon, bedraad of draadloos, wordt het mogelijk om gratis te telefoneren via het internet. De spraakcommunicatie via het internet, beter bekend als Internet telefonie of VoIP (Voice over Internet Protocol), vindt plaats via de internet verbinding en een gratis software programma zoals het populaire Skype. Wanneer twee personen beide over VoIP beschikken kunnen zij eenvoudig en kosteloos met elkaar wereldwijd bellen. Met het Trust Internet Phone station kan dit nu ook comfortabel met de eigen (draadloze) telefoon. Door tussen de bestaande telefoonaansluiting en telefoon het station te plaatsen en deze vervolgens met een USB-kabel aan te sluiten op de computer, kan altijd gekozen worden tussen bellen via het internet of via de huidige telefoonlijn.

Door één keer op de toets met het sterretje te drukken kan er geswitcht worden tussen het gebruiken van de normale telefoonlijn en het bellen via het VoIP- programma en andersom. Voorwaarde is wel dat de computer met internet verbinding aan moet staan. Nu kan er met de sneltoetsen eenvoudig gebeld worden met vrienden en familie, ongeacht of zij ook over een internet telefoon beschikken. Als de sterretje toets niet wordt ingetoetst, zal de verbinding automatisch via de normale telefoonlijn plaatsvinden.

De Trust ST-1200 Internet Phone Station wordt geleverd met een USB-kabel en een RJ-11-kabel, een meertalige gebruikershandleiding en een CD-ROM met software voor het gebruik van uw telefoon met de toonaangevende VoIP-toepassing Skype. Vanaf eind augustus zal het internet telefoon station verkrijgbaar zijn.

Winkeladviesprijs, inclusief BTW
Trust ST-1200 Internet Phone Station – € 49,95