2min

De naderende onthulling van de Samsung Galaxy S9 zorgt ervoor dat er steeds meer over de telefoon bekend wordt. Vaak gebeurt dit via lekken, maar dit keer heeft Samsung zelf wat uitgebracht. Het gaat om 15 seconden durende teasers van het aankomende vlaggenschip, waarbij er specifieke functies van het toestel centraal staan.

Als eerste zien we een filmpje met gezichten van verschillende personen. Op het einde zien we een gezicht met een 3D-avatar erop. Dit wijst er mogelijk op dat de concurrentie aangegaan wordt met Apple’s Animoji. Eerder deze week verscheen er nog een bericht dat Samsung namelijk werkt aan een concurrent voor de Apple-functie.

https://youtu.be/GthDneoSuSI

Daarna zien we een video waarin een nachtscène getoond wordt. De negen aan het einde van het filmpje toont een hert. Daarna wordt het dier en diens omgeving wat lichter. Waarschijnlijk betekent dit dat de camera wat meer mogelijkheden krijgt met betrekking tot verlichting. Samsung kondigde al aan dat er veel focus ligt op de camera’s.

https://youtu.be/GFNwvbgJUlE

Een andere video laat een snel bewegend object zien. Op het einde treffen we een een man aan die door de lucht zweeft, waarna er verlangzaming volgt. Waarschijnlijk wijst dit op de slowmotion-feature van de telefoon. Eerder lekte uit dat de smartphones beschikken over een extra sterke slowmotion functie.

https://youtu.be/JRncyWWBbQY

Samsung heeft ook een teaser uitgebracht met het motto “The Camera. Reimagined.” Deze tekst stond ook op de teaser waarin het bedrijf aankondigde dat de telefoon op 25 februari gepresenteerd wordt. Techzine zal aanwezig zijn bij deze presentatie. Houd de website dus in de gaten voor meer informatie over de telefoon.

https://youtu.be/D-EcyYkv-mU