1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Western Digital heeft een mini hard drive, ter grootte van een luciferdoosje, met 6 GB aan opslagcapaciteit geintroduceerd. De nieuwe ‘USB 2.0 WD Passport Pocket Drive’ is dunner dan een centimeter en weegt slechts 45 gram.

De WD Passport Pocket Drive biedt gebruikers één van de makkelijkste manieren om grote bestanden mee te nemen. Bestanden zijn makkelijk uit te wisselen via de USB-poort. Door zijn afmetingen van 0,9 x 6,1 x 4,6 centimeter is de ultradunne WD Passport Pocket Drive op het kleinste oppervlak te gebruiken.

"Tegenwoordig is alles digitaal, zowel privé als zakelijk. Mensen willen hun muziek, foto’s en bestanden eenvoudig overal mee naartoe kunnen nemen. Een WD Passport Pocket Drive biedt een enorme capaciteit in een zeer compact formaat. Het is de ultieme ‘plug-and-play’-opslagmogelijkheid op basis van de zeer hoge WD-kwaliteitseisen," aldus Jim Welsh, Vice-President en General Manager van de Branded Products Group van Western Digital.

De WD Passport Pocket Drive met een capaciteit van 6 GB kost circa 139 dollar. Meer over de WD Passport Pocket is hier te vinden.