2min Devices

Stijlvol jasje voor nieuwe Passport-drive van WD

Western Digital heeft haar portfolio van draagbare harde schijven voor consumenten uitgebreid met de nieuwe "My Passport Elite Portable USB-Drive".

Stijlvol jasje voor nieuwe Passport-drive van WDDe "My Passport Elite" is beschikbaar in vier elegante kleuren en heeft naast veel nieuwe features een luxueus softtouch uiterlijk. Hierdoor is het apparaat eenvoudig vast te houden en stijlvol om te zien.

Met een gewicht van slechts 142 gram is het apparaat zeer licht te noemen en past prima in een broekzak of handtasje.

De nieuwe externe harde schijf is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 250 GB of 320 GB. Stroomtoevoer gaat via de usb-poort van de computer waar de schijf op aangesloten is. Voor computers die niet genoeg stroom kunnen leveren is een adapter beschikbaar.

"Digitale content is vandaag de dag net zo belangrijk als foto’s opgeborgen in schoenendozen en rekken vol cd’s", zegt Jim Welsh, vicepresident en algemeen directeur van de Branded Products Group van Western Digital. "Een apparaat waarop consumenten dierbare digitale zaken bewaren, moet iets persoonlijks uitstralen. Daarom hebben wij goed naar onze klanten geluisterd en deze My Passport Elite verrijkt met meer contentmanagementfuncties en een chique design."

De WD My Passport Elite Portable USB Drives zijn verkrijgbaar bij (online) verkooppunten van Western Digital en via de eigen webwinkel. De adviesprijs van de "My Passport Elite" met 250 GB is ongeveer 149 euro en van de 320 GB-versie ongeveer 179 euro.

Bron:Techzine Redactie