Ralph Girkins van het bedrijf Universal Tube & Rollform Equipment probeert al de hele week zijn website weer online te krijgen, nadat bekend werd dat Google YouTube heeft opgekocht. Oorzaak? De beste man is eigenaar van het domein Utube.com.

Girkins zit met zijn handen in het haar. "Ik ben nu op het punt aanbeland, dat de site online krijgen het enige is wat ik nu wil. Vandaag is de site anderhalf uur online geweest en dat is een record voor deze week", aldus Girkins.
Reclame genoeg voor Girkins, want zijn site werd deze week zovaak bezocht dat zijn site op de zesde plaats van meest bezochte websites van fabrikanten staat. Whirlpool voert die lijst overigens aan.

Wellicht kan Girkins het binnenkort echter wat rustiger aan gaan doen, want hij heeft deze week al twintig telefoontjes gehad van mensen die zijn domein voor hem wilden verkopen. Ook belde er iemand die beweerde op te treden namens YouTube en die hem één miljoen dollar voor de site boodt. Girkins wees dit bod echter af, want hij denkt er zeker 2,5 miljoen tot drie miljoen dollar voor te kunnen krijgen.