2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Eerder was er op Techzine al te lezen over een laptop van Medion die ingelegd is met diamanten, het Nederlandse bedrijf Ego-Lifestyle gaat echter nog een stukje verder. Het bedrijf heeft in samenwerking met ontwerper Otazu een nieuwe cover voor haar ego laptop ontwikkeld, die voor 350.000 dollar over de toonbank moet gaan.

Het is niet de eerste diamanten cover die Tulip voor haar Ego laptops ontwikkeld heeft. Eerder had het bedrijf al de Limited Edition Ego Diamond en de Limited Edition Ego Platinum in haar Diamond collectie opgenomen. Daar is nu dus een creatie van Rodrigo Otazu bijgekomen. Otazu is bij veel mensen bekend van de sieraden die meegeleverd worden bij Samsung telefoons.

De leren cover is bedekt met 470 diamanten die in de vorm van een tulp, hart en Otazu logo in witgoud geschikt zijn. De laptopcover is verder afgewerkt met chromen handvaten, een piano black lak rondom het scherm en witte lak rondom het toetsenbord.
De laptop zelf is qua specificaties niet heel bijzonder. Er is zit een AMD Turion processor in, naast een DVD/CD brander, Bluetooth, Wi-Fi en een 12,1 inch scherm.

Diegene die de laptop nog voor de kerstdagen in huis wil hebben moet wel afreizen naar New York, want de winkel Barneys krijgt de primeur. Een tripje naar New York moet financieel echter geen probleem zijn als je deze laptop kunt aanschaffen, want voordat je de laptop meekrijgt moet je eerst 350.000 dollar van je bankrekening halen.

Op de site Tulip-ego.com is meer te vinden over de skins en de Ego.