1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Ilse Media en KPN hebben onlangs een bètaversie van een nieuwe dienst genaamd vZine gelanceerd. vZine biedt gebruikers de mogelijkheid om gesproken magazine’s te ontvangen op hun GSM.

Via de voicemail kan vZine allerhande informatie aanbieden aan de gebruiker, waarbij valt te denken aan het weer, nieuws, andere actualiteiten of roddels. Het aanmelden kan via de website van vZine, de gebruiker krijgt dan de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan zestig verschillende magazines. De zogenoemde vZine’s zijn geheel gratis, het afluisteren van de voicemail zijn de enige kosten die betaald moeten worden.

De huidige vZine’s komen van onder andere ADformatie, Financieel Dagblad, VNU, Reed Business en Sanoma, maar ook van kleinere partijen als Telecompaper, Retailtrends en Specialbite. Een andere aanbieder in de toekomst wordt Talpa, deze gaat ‘De Gouden Kooi’ aanbieden maar ook BNN met haar ‘Onderweg naar Morgen’ wordt in de toekomst beschikbaar.

Voorlopig is de dienst alleen beschikbaar voor mobiele bellers van KPN, of KPN dochters Hi, Simyo en Ay Yildiz. Het is echter de bedoeling dat de dienst over niet al te lange tijd ook door andere provider ondersteund gaat worden.