1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Na klachten van Windows Vista Ultimate gebruikers dat er nog maar weinig extra’s voor het besturingssysteem beschikbaar zijn, heeft Microsoft beloofd hier snel verandering in te brengen.

Drie maanden lang was het stil rond het team dat moet zorgen voor de extra’s, maar ze hebben eindelijk iets van zich laten horen. "We verontschuldigen ons dat het zo lang heeft geduurd om een statusupdate te geven. We zullen de laatste twee extra’s niet vrijgeven voordat ze aan de hoge eisen van onze klanten voldoen", aldus het team.

Eind deze zomer worden er twee extra’s verwacht, namelijk Windows Dreamscene en twintig talenpakketten. Er is geen introductieschema bekend, maar wel wordt verwacht dat de komende jaren nieuwe Extra’s ontwikkeld worden. Deze zullen dan zo snel mogelijk ook vrijgegeven worden.

De extra’s onderscheidt Vista Ultimate van de andere, goedkopere, versies. Sinds de release van Vista Ultimate zijn er nog maar een paar extra’s vrijgegeven, waaronder een pokerspel en verbeteringen voor Bitlocker en EFS.