1 min

Tags in dit artikel

,

Sony VAIO notebooks staan bekend om de relatief hoge prijzen. Deze week brengt Sony vier nieuwe VAIO notebooks op de markt die zachter geprijsd zijn.

De Sony VAIO-serie staat bekend om de lichtgewicht notebooks met een aantrekkelijk design. Net als bij Apple hangt hier ook een prijskaartje aan. De prijzen zulke laptops kunnen oplopen tot een prijs van 2000 euro.

Deze week brengt Sony echter een nieuwe betaalbare versie op de markt. Ook de goedkoopste van het stel heeft een mooie vormgeving; klein, afgeronde hoeken en met een prettig aanvoelende behuizing. Het systeem gaat ongeveer 750 Dollar kosten.

De Sony VAIO NR heeft een 15,4"-breedbeeldscherm met Xbrite-eco-technologie, Intel Core 2 Duo-processoren, 802.11 a/b/g draadoos LAN, vier USB-aansluitingen, mogelijkheid om cd’s en dvd’s te branden en aansluitingen voor Express-kaartjes, SD-kaartjes en PROTM-geheugenkaartjes. Op de NR staat Windows Vista voorgeïnstalleerde. De VAIO NR komt in drie kleuren: wenge, silk en graniet.

De NR-serie bestaat uit vier laptops: de NR110, NR120, de NR140 en de NR160. Drie worden geleverd met een Core Duo-processor en één heeft een 1,5GHz Core 2 Duo-cpu. Alle vier de laptops hebben 1GB intern geheugen. De NR110, NR120 en de NR140 hebben een 160GB harde schijf, de NR160 beschikt over 120GB opslagcapaciteit.