min

Tags in dit artikel

,

T-Mobile heeft een nieuwe telefoon aangekondigd. Volgens het bedrijf is de Shadow één van de eerste in een serie van telefoons waar communicatie centraal staat.

De Shadows bevat de zogenaamde "MyFaves"-functie die gebruikers in staat stelt om een bericht in welke vorm dan ook te verzenden. Men kan een sms, e-mail, foto, video of een stemopname met één knop in het menu verzenden.

De telefoon wordt geleverd met Windows Mobile 6, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft voor dit soort apparaten. Een twee megapixel-camera is tevens inbegrepen. T-Mobile claimt dat de telefoon een van de grootste schermen van zijn soort heeft.

Het telecombedrijf verklaart tevens dat de Shadow de basis zal vormen voor andere telefoons die gespecialiseerd zijn in het versturen van speciale berichten zoals MMS etc.

"We noemen de nieuwe serie "Shadow" vanwege het feit dat ze ontworpen zijn om mensen te helpen moeiteloos in contact te blijven met diegene die niet dicht bij hun zijn," aldus directeur van T-Mobile Amerika, Robert Dotson. Wanneer de Shadow naar Europa komt is nog niet bekend.