1 min

Tags in dit artikel

,

Jamf, een specialist op het gebied van Apple Enterprise Management, gaat samenwerken met IT-dienstverlener Computacenter. Hierdoor krijgen zakelijke klanten meer mogelijkheden om hun Apple devices op afstand te laten beheren.

De keuze en wens van medewerkers om Apple devices te gebruiken voor hun werkzaamheden neemt volgens Jamf flink toe. Dit leidt ertoe dat bedrijven steeds vaker met uitdagingen rondom de uitrol, configuratie, het beheer en de beveiliging van deze devices te maken krijgen.

Volledige ontzorging

De samenwerking van Jamf met de internationale IT-dienstverlener Computacenter geeft bedrijven de mogelijkheid zich voor dit beheer en ook de beveiliging te laten ontzorgen. De IT-dienstverlener helpt bedrijven, met behulp van de Jamf-oplossingen voor het beheer van Apple devices, onder meer met taken als uitrol, authenticatie, toegangsbeheer en patchmanagement. Door deze beheertaken uit te besteden, kunnen de taken volgens de geldende bedrijfspolicies sneller en tegen minder kosten worden uitgevoerd.

Alle Jamf-diensten

Concreet kunnen bedrijven straks via Computacenter gebruikmaken van het complete spectrum aan diensten van Jamf. Deze diensten zijn onder andere Jamf Pro voor het volledige beheer van Apple devices, Jamf Connect voor identiteitsbeheer en authenticatie voor Apple devices en Jamf Protect, een complete oplossing voor endpoint security voor Apple devices.

Tip: Jamf biedt meer functionaliteit en workflows voor Apple-devices