min

Tags in dit artikel

, ,

Op de stand van Lexar staan deze keer op de CES haar nieuwe Solid State Drive-collectie en nieuwe geheugenkaarten voor consoles uitgestald.

Afgelopen week heeft Lexar haar eerste serie aan Solid State Drives aangekondigd, deze drives zijn uitgebracht onder de merknaam "Crucial". Gisteren toonde de elektronicagigant de 32GB en de 64GB-versie op haar stand. Deze nieuwe SSD’s maken onderdeel uit van opslagmedia met een grootte van 2,5 inch die met deze opslagcapaciteit toch nog een snelheid van 3.0Gb/s kunnen halen.

Op de stand werd ook de duurzaamheid getoond van de SSD’s door er een kracht op uit te oefenen van 20 G.

Een product dat ook getoond was, was het RAM-geheugen voor computers – welke ook uitgebracht was onder de merknaam Crucial. Lexar had hier ook een soort van museum opgezet waar men alle soorten toonde van SDRAM tot DDR3. Het enige nieuwe dat hier getoond werd was een speciale editie van Ballistix-serie, "Tracer Red".

Ook deze week aangekondigd was een speciale editie van de SD-kaarten van Lexar, deze waren aangepast en ontworpen om goed gebruikt te kunnen worden voor videospellen. De nieuwe kaarten bevatten ook "Xploder Lite", een softwarepakket dat vanzelf dingen zal laden als opgeslagen vorderingen van spellen of zelfs codes. De kaarten werken allemaal goed op de PS3, PSP en de Nintendo Wii.