min

Tags in dit artikel

, , ,

Volgens een interne mailing van de directie van AT&T naar haar medewerkers die Boy Genius Report in handen kreeg, mogen medewerkers van het telecombedrijf tussen vijftien juni en twaalf juli geen vakantiedagen opnemen.

Uit de mailing blijkt dat AT&T een toename in dataverkeer verwacht en daarnaast ook een nieuwe promotiecampagne inclusief productlancering wil gaan starten. Het heeft er alle schijn van dit de 3G-variant van de iPhone betreft waarover al maanden gespeculeerd wordt.

Vorig jaar deed AT&T voorafgaand aan de lancering van de eerste iPhone precies hetzelfde. Toen mochten medewerkers tussen vijftien juni en vijftien juli geen vakantiedagen opnemen. Niet lang daarna werd toen de iPhone gelanceerd.

Naar verluidt zal de nieuwe iPhone nog altijd in juni zijn opwachting maken en deze berichten bevestigen opnieuw dat dat naar alle waarschijnlijkheid ook zo zal zijn. Men verwacht dat Apple de nieuwe iPhone tijdens de Worldwide Developers Conference zal aankondigen.

Eerder gingen er al geruchten dat het hier dan mogelijk om meerdere modellen in verschillende prijsklassen zou gaan. Dit om beter tegemoet te komen aan de wensen en eisen van de consument. Gister werd bekend dat Vodafone de iPhone in nog eens tien extra landen mag introduceren. Nederland valt echter weer buiten de boot, een lancering hier wordt pas in het najaar verwacht.