2min

Tags in dit artikel

, ,

Scythe heeft laten weten dat het bedrijf bezig is met de ontwikkeling van een nieuw multi-functioneel paneel voor in een 5.25-inch bay. Dit multi-functionele paneel zal verkocht worden onder de naam Kama Panel 2 en is verkrijgbaar in een zwarte of zilveren versie. Het Kama Panel 2 ondersteunt verschillende geheugenkaarten en er kunnen zes fans beheerd worden via het paneel.

De Kama Panel 2 is 148mm breed, 42mm hoog en 90mm in de diepte. Met deze afmetingen past de Kama Panel 2 dan ook goed in de standaard 5.25-inch bays.
Ook beschikt de Kama Panel 2 over tal van andere mogelijkheden, zoals twee USB 2.0-poorten, Firewire, een line-in voor audio, een aansluiting voor een microfoon, aansluitingen voor Audio-Out en de aansluiting plus stroomvoorziening voor een SATA-apparaat.

De Kama Panel 2 ondersteunt verschillende geheugenkaarten, zoals al eerder is vermeld. De Kama Panel 2 biedt ondersteuning voor de volgende kaarten: SD, miniSD, SDHC, Micro SD, MMC, RS-MMC, Compact Flash, xD, Micro Drive en Memory Stick (PRO, DUO, PRO-DUO).

Bovenstaande afbeelding is klikbaar voor een groter formaat.

De onderste vier fan-controllers kunnen weggehaald worden en op deze plek kan dan eventueel een slim CD/DVD-drive geplaatst worden. Qua ruimte zou zoiets dergelijks zeer handig kunnen zijn voor sommige mensen, want dan wordt het mogelijk om een CD/DVD-speler te hebben, een geheugenkaartlezer en twee fan-controllers, terwijl er maar één 5.25-inch bay in beslag wordt genomen.

Op dit moment is de Kama Panel 2 nog niet beschikbaar, maar men verwacht dat het niet al te lang meer gaat duren. De Kama Panel 2 krijgt waarschijnlijk een adviesprijs van 24,95 euro.