1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Alice heeft besloten om reclames te gaan verzenden naar mobiele telefoons. Hiervoor werkt het bedrijf samen met een aanbieder, i-Wood.

i-Wood heeft onlangs een dergelijke methode gelanceerd. Hierbij schrijven consumenten zich in om reclame te ontvangen op hun mobiele telefoon, waar een chartale vergoeding tegenover staat. De consument geeft aan wat voor soort advertenties hij of zij graag wil ontvangen en dergelijke advertenties worden toegezonden.

Volgens Alice gaat deze manier van reclame maken meer zekerheid bieden, zo ontvangt men alleen de reclame wanneer er indirect om gevraagd is. Alice hoopt dat er op die manier meer mensen klikken en dus meer mensen de diensten van internetprovider Alice ontdekken.

"Uit ons klant-tevredenheidsonderzoek blijkt dat klanten Alice zien als innovatieve en transparante speler in de markt", aldus Wilfried Gradus, manager Sales & Marketing. "Naast branding gaat het ons hier ook om de mogelijkheid dat mensen zich, in navolging van de reeds 50.000 Nederlanders die zijn geregistreerd als klant bij Alice, meteen kunnen aanmelden."