1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Kodak maakt het mogelijk om wereldwijd informatie te versturen en uit te wisselen. De Kodak Scan Station 100 Plus kan met één druk op de knop documenten digitaliseren en verspreiden over de hele wereld. De contacten ontvangen het document in PDF-formaat. Ook is de Kodak uitgerust met een faxfuntie.

Volgens Kodak onderscheidt de nieuwe Kodak Scan Station 100 Plus zich van de rest op de punten gebruiksgemak, beveiliging, systeembeheer en design. Voor wat betreft gebruiksgemak kunnen gebruikers nu pagina’s toevoegen aan een batch die nog wordt verwerkt, afzonderlijke PDF-bestanden maken van een documentbatch van verschillende pagina’s en zelf de OCR-taal kiezen. Ook zijn er een aantal beveiligingsmogelijkheden zo kunnen gebruikers een scanbestand veilig aanmelden via LDAP (Lightweight Directory Access Protocol), pdf’s beveiligen met een persoonlijke sleutel en het scannen naar een los USB-station in- of uitschakelen.

"Het beheren, organiseren en overbrengen van informatie kan een enorme uitdaging zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven, maar ook voor afdelingen binnen grotere organisaties. Ze beschikken namelijk vaak over onvoldoende financiële middelen en personeel", zegt Hauke Fast, EAMER Product Marketing Manager, Document Imaging bij de Graphic Communications Group van KODAK. "Het KODAK Scan Station 100 Plus is naast gebruiksvriendelijk ook bijzonder betaalbaar. Dit compacte apparaat combineert verschillende kantoorfuncties en past vrijwel naadloos in elk bestaand kantoornetwerk."

De scanner is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 2.995 euro exclusief btw.