1 min Devices

G.Skill komt met Pi Black DDR3-geheugen

G.Skill, de Taiwanese geheugenproducent, heeft een nieuwe kit DDR3-geheugen aangekondigd. Het gaat om de Pi Black X58-series en deze kit is gericht op de onlangs gelanceerde processoren van Intel en de X58-chipset.

G.Skill komt met Pi Black DDR3-geheugenDe Pi Black-kit is een kit die bestaat uit drie modules. Per module is er twee GB geheugen aanwezig. Aangezien het drie modules zijn betekent dat dus een totaal van 6GB per kit. Er zijn ook ook kits beschikbaar waarin drie modules van één GB zitten. De modules zijn gebaseerd op een PCB van zes lagen.

De modules zijn verkrijgbaar in verschillende snelheden. Zo is er een set waarvan de modules op 2000MHz werken met latencies van 9-9-9-24. Er is echter ook een kit die op een snelheid werkt van 1600MHz en deze beschikt over exact dezelfde latencies.

Volgens G.Skill doen de modules hun werk op 1.65V. G.Skill geeft een levenslange garantie op het product. De adviesprijs van deze kit is op het moment van schrijven nog niet bekend. Tevens is dit afhankelijk van het type en het aantal GB.

Bron:Fudzilla