1 min

Tags in dit artikel

, , ,

XFX is bezig met de voorbereidingen om een nieuwe kaart met de merknaam Fatal1ty aan te kondigen. Deze nieuwe kaart zal echter geen high-end gamingkaart zijn maar slechts een normale GeForce 9400 GT.

De kaart wordt geleverd met 512MB aan DDR2-geheugen en is voorzien van een 128-bit geheugeninterface. De GPU werkt op een snelheid van 550MHz terwijl de geheugen op de standaardsnelheid van 800MHz werkt. Daarnaast is de kaart voorzien van 16 stream processors die geclocked zouden moeten zijn op 1400MHz.

De nieuwe XFX 9400 GT-kaart zal een D-sub- DVI- en een TV-out-uitgang hebben. Daarnaast zullen DirectX 10 en PhysX ook ondersteund worden. Fatal1ty staat normaal bekend om de high-end kaarten en de kaarten met extra rekenkracht. Toch wordt verwacht dat de vermelding van dit merk ervoor zal zorgen dat de 9400GT-kaarten meer verkocht zullen worden.

Deze nieuwe kaart zal binnenkort pas officieel aangekondigd worden. Wanneer de kaart op de markt zal verschijnen en wat de prijs zal zijn van deze kaart is dus ook nog niet bekend.