De voorverkoop van de HTC Magic is gisteren begonnen bij Vodafone. Het toestel zal gratis zijn bij een tweejarig-abonnement van 27,50 euro per maand. Men moet hier nog wel een internet-‘blox’ afsluiten van ongeveer tien euro per maand.

De HTC Magic, het tweede Android-toestel dat 2 juni uitkomt, komt exclusief bij Vodafone terecht. T-Mobile mocht het eerste Android-toestel verkopen, de T-Mobile G1 ofwel de HTC Dream. Over de HTC Magic zijn een hoop geruchten en speculaties verschenen, zo is het een tijdlang onduidelijk geweest of het toestel wel of niet naar Nederland zou komen. Uiteindelijk zit Nederland in de tweede release-golf.

De HTC Magic is gratis als men 27,50 euro per maand betaald en hierbij een internet-‘blox’ afsluit. De kosten van deze ‘blox’ worden in het eerste jaar volledig vergoed door Vodafone. In het tweede jaar moet men echter wel gewoon de kosten, a 9,50 euro, betalen. De contractduur is twee jaar. De HTC Magic is leverbaar in het wit en in het zwart.

Men kan uiteraard ook andere abonnementsvormen bij de HTC Magic afsluiten. Soms moet men hier echter voor bij betalen. Eenjarige abonnementen zijn ook af te sluiten, maar dan moet er minimaal honderd en maximaal 214 euro betaald worden voor de HTC Magic. De voorverkoop is hier te vinden.