1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Er zijn foto’s en informatiestukken uitgelekt over een mogelijke Android-telefoon van Sony Ericsson. Dit bedrijf had al eerder aangekondigd te werken aan een Android-toestel, maar zoals het er nu naar uitziet zijn de eerste foto’s opgedoken.

Het toestel draagt de codenaam ‘Rachael’ en wordt later dit jaar officieel aangekondigd. De telefoon maakt onderdeel uit van Sony Ericsson’s elite-lijn, de XPERIA-lijn. Een bekende telefoon uit deze telefoon-serie is de XPERIA 1, die Windows Mobile draaide en geroemd was om haar mogelijkheden en snelheid.


Dit blijkt althans uit gelekte stukken naar de Zweedse website Mobil.nu. Zij claimen de stukken in handen te hebben gekregen en zeggen dat het mogelijk een klapper kan gaan worden. Het is een telefoon met zeker potentie, zo verklaart de website Mobil.nu. De foto’s van de nieuwe mogelijke Android-telefoon van Sony Ericsson zijn eveneens uitgelekt.

De specificaties van het nieuwe Android-model liegen er niet om. Als de specificaties kloppen dan wordt de Android-telefoon van Sony Ericsson voorzien van een Qualcomm QSD8250 Snapdragon-CPU met een snelheid van 1Ghz. Verder is er HSPA tot 7,2 mbps meegeleverd als internetsnelheid en krijgt het toestel zeer goede 3D-functionaliteit. Het scherm krijgt waarschijnlijk een resolutie van 800 x 480 pixels, het scherm zal ongeveer 4" groot zijn.

Of deze geruchten kloppen moet echter nog afgewacht worden. Sony Ericsson heeft nog niets zelf bekend gemaakt.