1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Sony Ericsson heeft bekend gemaakt dat het bedrijf volgende week een persconferentie gaat beleggen. Welke toestellen er aangekondigd gaan worden is nog niet bekend, maar de verwachting is dat de Xperia X2 in ieder geval aanwezig is.

De Xperia X2 is de opvolger van de Sony Ericsson Xperia X1. Deze naam verraadde al dat er een opvolger zou komen en die is dan ook alweer enige tijd geleden uitgelekt. Het zou namelijk gaan om een Windows Mobile 6.5-toestel dat eveneens een fysiek QWERTY-toetsenbord heeft. Er zou ook een 8,1 megapixel-camera opzitten. Het toestel is hiermee de opvolger van de Xperia X1, die Windows Mobile 6.1 draait en eveneens een fysiek QWERTY-toetsenbord heeft en een touchscreen.

Over de plaats en tijd van de persconferentie is nog niets bekend. Wanneer we meer informatie kunnen verwachten is dus nog niet specifieker dan volgende week. Ook werkt Sony Ericsson, naar verwachting, nog aan een Xperia X3, dat Android zal gaan draaien. Dit toestel zal, net als de HTC Hero, een eigen interface krijgen. Motorola werkt naar verwachting ook aan een eigen interface, ‘Blur‘ genaamd.