1 min Devices

Motorola belegt Android-persconferentie

Motorola gaat op tien september een persconferentie houden in Amerika. Dit is dan ook gelijk het teken van een doorstart bij Motorola op het gebied van telefonie.

Motorola is een hele tijd uit de running geweest en liet de concurrenten vrij spel. Nu is dat echter anders en belegt Motorola weer een persconferentie op het gebied van mobiele telefonie. Het lijkt erop dat de persconferentie in het teken van Android zal gaan staan.

Dat is terug te vinden in de uitnodiging. Dat is namelijk een afbeelding met het Android-logo erin. Dat lijkt te betekenen dat het om Android-toestellen zal gaan. De verwachting is dat Motorola twee Android-toestellen gaat aankondigen.

Motorola belegt Android-persconferentie

Dit zijn de Motorola Shores en de Motorola Morrison. Beide toestellen zouden op een eigen interface genaamd ‘Blur’ gaan draaien, wat hiervan waar is wordt op tien september duidelijk, zo nemen we aan. De toestellen zouden twee high-end Android-modellen worden. Duidelijk is in ieder geval: Motorola is terug op het gebied van mobiele telefonie.

Bron:Boy Genuis Report