Microsoft heeft in MSDN-documentatie gezet dat er er een update voor Windows Mobile 6.5 aan zit te komen. De nieuwe versie van Windows Mobile gaat Windows Mobile 6.5.3 heten en biedt op het gebied van interface wat nieuwe dingen.

De nieuwe versie van Windows Mobile 6.5 gaat waarschijnlijk net wat grotere knoppen bieden en op die manier dus een wat fijnere interface. De nieuwe ROM’s waren al een tijdje uitgelekt op bijvoorbeeld XDA-developers en dergelijk, maar of ze ook officieel naar buiten zouden komen door Microsoft was onbekend. Microsoft heeft nu in de MSDN-documentatie bevestigt dat er wel een update voor versie 6.5 aan zit te komen.


Wat er precies allemaal gaat veranderen is niet duidelijk. Er wordt in ieder geval wel het een en ander aangepast, maar in wat en hoe precies is niet duidelijk. De MSDN-documentatie rept over interface-aanpassingen. Ballmer heeft in ieder geval een tijdslot gekregen op de Consumer Electronics Show, die begin volgend jaar plaatsvind. In de presentatie die hij hier gaat geven komt mogelijk naar voren wat de nieuwe versie van Windows Mobile inhoudt.