Ingram Micro en DistriRead hebben ervoor gezorgd dat Nederland weer een e-reader rijker is. Deze nieuwe e-reader van IREX Technologies is in Nederland beschikbaar via verschillende elektronicaketens, waaronder Coolblue, Misco, Staples Office Center en de Media Markt.

Deze nieuwe e-reader van IREX Technologies, is in eerste instantie enkel beschikbaar geweest in de VS. De IREX DR800S combineert een 8.1-inch E Ink touchscreen met een compact design en een gemakkelijke bediening.


De samenwerking tussen Ingram Micro en DistriRead heeft er voor gezorgd dat de DR800S vanaf januari beschikbaar zal zijn in Nederland. Dit is eerder dan verwacht, en zal vanaf deze week beschikbaar zijn voor de prijs van 499 euro bij verschillende elektronicaketens.

Maarten Spreeuwenberg, business unit manager van Ingram Micro vertelt, "De markt heeft e-reading omarmd. Met het partnerschap met DistriRead zet Ingram Micro dan ook in op de snel groeiende markt voor digitaal lezen. Als technologiedistributeur zijn we erg enthousiast over de IREX DR800S".