1 min

Google heeft gisteren Android-versie 2.3 vrijgegeven, maar men lijkt nu al reikhalzend uit te kijken naar de volgende versie van het mobiele besturingssysteem. Een video en screenshots van een Motorola-tablet tonen Android 3.0

Gisteren vond het ‘Dive into Mobile’-evenement plaats. Andy Rubin, topman van de Android-afdeling van Google, toonde een prototype van een Motorola-tablet en liet hierbij ook Android 3.0 kort zien. Zo werd tijdens de presentatie onder anderen de nieuwe Google Maps-applicatie met 3D-ondersteuning getoond, alsook videochat-functionaliteiten. Verder heeft de Motorola-tablet geen knoppen, de bekende knoppenbalk welke normaal onder het scherm van Android-toestellen zit, draait nu mee met het scherm.

De Google Maps-applicatie zal al voor Android 3.0 worden uitgegeven, maar vooralsnog alleen voor Android, maar het is Google’s bedoeling om de applicatie ook uit te brengen voor andere systemen.

getVideo(' Bron:TechCrunch

Techzine.nl - Your single source of truth!

Techzine richt zich op IT-professionals en zakelijke decision makers door het publiceren van het laatste IT-nieuws en achtergrondverhalen. Het doel is om IT-professionals kennis te laten maken met nieuwe innovatieve producten en diensten, maar ook om diepgaande informatie te bieden om te helpen producten en diensten beter te begrijpen.