1 min

Tags in dit artikel

, ,

Google heeft een video vrijgegeven waarin al een stukje van de interface van Android 3.0 te zien is. De interface is speciaal ontwikkeld voor apparaten met een groot scherm diagonaal, oftwel tablets.

Google heeft verder nog niet veel informatie vrijgegeven over Android Honeycomb, voorlopig is alleen de interface te zien in deze video. De video is onder meer te bekijken op Youtube maar ook onderaan dit artikel. Op de video zie je dat er onder meer nieuwe widgets te vinden zijn maar dat ook het hele homescreen is aangepast.

Ook heeft de browser een nieuw functie, je kunt nu ook verschillende tabbladen openen in de browser. Dit lijkt nu ook meer op Google Chrome, verder wordt ook een nieuwe applicatie genaamd Google E-books getoond. Android 3.0 krijgt deze applicatie standaard mee, eerder gingen er al geruchten dat Android 2.3 ook nog voorzien zou worden van deze feature.

Het is nog niet bekend wanneer de zoekgigant met meer informatie komt over Android 3.0, echter lijkt het erop het allemaal niet zo heel lang meer zal duren voordat alle specificaties van Android 3.0 duidelijk zijn en deze zal worden gelanceerd. Op de CES zijn namelijk al meerdere tablets aangekondigd die voorzien zullen zijn van Android Honeycomb.