1 min

Tags in dit artikel

, ,

Hoewel de Hydra multi-GPU chip van LucidLogix nog een lange weg te gaan heeft voordat deze echt goed bruikbaar is, kiest de Taiwanese fabrikant MSI er toch voor om hem opnieuw op een moederbord te plaatsen. Ze komen namelijk met een derde moederbord welke de HydraLogix-chip aan boord heeft, onder de naam Big Bang Marshall. Het wordt een model gebaseerd op de Intel P67-chipset en zal de nieuwe LGA1155 Sandy Bridge processoren ondersteunen.

Hieronder is het moederbord in test-fase te zien. Het moederbord staat bekend als de Big Bang Marshall en heeft een 18-fasen stroomvoorziening. De HydraLogix-chip welke voor maar liefst acht PCI-E X16-sloten zorgt. Verder zijn er vier DDR3-2000 MHz geheugensloten te vinden, voltage leespunten, vier SATA 6.0 GB/s-poorten en vier SATA 3 GB/s-poorten.


Het moederbord van MSI heeft twee Ethernet-poorten, USB 3.0-poorten, 7.1-kanaals audio en OC-Genie ondersteuning. De Big Bang Marshall zal uitkomen in januari. Hoe deze gaat presteren in combinatie met een snelle processor en acht videokaarten is nog de vraag, maar het gaat in ieder geval een boel kracht worden. De prijs is op het moment van schrijven nog niet bekend.