1 min

Tags in dit artikel

,

Twee jaar na de introductie van het iGame label, komt er wederom een nieuwe grafische kaart op de markt van de fabrikant Colorful. De fabrikant komt namelijk met een iGame460 Commemorative Edition pakket.


De kaart wordt geleverd in een metalen zilveren koffer. In de koffer is een iGame GeForce GTX 460 te vinden met 6+1 fasen stroomvoorziening, een dual-slot en dual-ventilator koeling, twee DVI- en twee HDMI-poorten welke allen verguld zijn en tot slot beschikt de kaart over 2 bios chips.

Een bios chip zal geconfigureerd zijn op standaard kloksnelheden namelijk 675, 1350 en 3600 MHz voor de GPU, shaders en het geheugen. De andere chip is overklokt en heeft een kloksnelheid van 890, 1780 en 4000 Mhz voor de GPU, shaders en het geheugen.

De Commemorative Editie wordt standaard geleverd met een waarschuwingsbord voor bij de deur, voor wanneer je aan het gamen bent, een HDMI-kabel, een stroomkabel en een extra heatshink. Er worden slechts vijftig van deze Colorful pakketten gemaakt. De prijs is vooralsnog onbekend net als de lanceerdatum.