HP komt deze lente met een update voor zijn Pavilion dv6 en dv7. Ook zullen er drie nieuwe instapmodellen in de G-serie komen. Met deze update zullen de dv6 en dv7 meer richting de Envy-serie gaan. De nieuwe G-serie laptops zullen als instapmodel voor nog geen 500 dollar over de toonbank gaan.

HP heeft goed naar haar klanten geluisterd en heeft verschillende features toegevoegd aan de dv6 en dv7. Deze nieuwe versies zullen verkrijgbaar zijn met Beats Audio speakers, HD webcams, USB 3.0 en HP’s CoolSense technologie. Daarnaast is de metallic grijze body vervangen voor een donkerbruine boby. Verder zal er een Radeon 6000M videokaart aan boord zijn en is de opslagruimte vergroot naar 1 terabyte (dv6) en 2 terabyte (dv7). Met prijzen vanaf 700 dollar voor de dv6 en 1000 dollar voor de dv7 zijn dit geen verkeerde deals.

De G-serie krijgt drie nieuwe modellen namelijk de G4 (14 inch), G6 (15,4 inch) en G7 (17,3 inch). Deze zullen verkrijgbaar zijn met onder andere HD BrightView display en Altec Lansing speakers. De prijzen beginnen vanaf 449,65 dollar en zijn leverbaar in ontzettend veel verschillende kleuren. De nieuwe modellen zullen vanaf 13 maart in de winkels liggen.