1 min

Tags in dit artikel

, ,

Apple zou volgens bronnen van de website CNET in juni een update voor de MacBook Air willen lanceren. In maart zou er echter al een update beschikbaar moeten zijn voor de MacBook Pro. Dit weet een bron te melden die goed geïnformeerd zou zijn over de toekomstplannen van Apple.

Een Sandy Bridge processor zou natuurlijk zeer welkom zijn aangezien de MacBook Air van Apple nog steeds op dezelfde processor draait sinds de introductie drie jaar geleden. Het gaat hierbij om de Core 2 Duo processor, welke ook in de normale MacBook en de dertien inch MacBook Pro te vinden is.

De update van de MacBook Pro zou al eerder klaar moeten zijn en in maart in de winkels moeten liggen. Deze upgrade zou al langer op het programma staan dan die van de Macbook Air. De update voor de Pro zou namelijk al in maart verwacht kunnen worden. Het is echter onbekend of deze update ook samen valt met de introductie van een Sandy Bridge processor in de Macbook Pro. Mocht dit zo zijn dan bestaat de kans dat de update enkele weken moet worden uitgesteld. Dit is dan te wijten aan de vertraging die de levering van Intel heeft opgelopen door de ontwerpfout in de chipset. Tenzij Apple ervoor kiest om de chipset te gebruiken waar de ontwerpfout in zit, alleen dan zonder gebruik te maken van de SATA-300 poorten waar de ontwerpfout betrekking op heeft.