Google heeft negentien kwetsbare lekken in de Chrome browser gepatched. Google doet dit vlak voor het aankomende Pwn2Own evenement in Vancouver. Google loofde eerder een prijs van 20.000 dollar uit aan degene die het als eerste lukt om de Chrome browser te hacken. Google maakt het de hackers op deze manier een stukje moeilijker.

Vijftien van de in totaal negentien kwetsbare lekken in Chrome werden gemeld door onderzoekers die niet werkzaam zijn voor Google. Deze onderzoekers kregen in totaal een bedrag van 14.000 dollar voor hun verdiensten. Geen enkel lek kreeg de status kritiek. Wel kregen zestien lekken de kwalificatie hoog en de overige drie werden bestempeld als middelmatig. Over het algemeen krijgt een lek alleen de kwalificatie kritiek wanneer het lek een aanvaller in staat stelt om aan de "Sandbox" te ontsnappen.

Een overzicht van de patches zijn te vinden op de blog van Google. Google heeft nog geen uitgebreide informatie vrijgegeven over de lekken. Dit om te voorkomen dat mensen alsnog via deze lekken schade kunnen aanrichten.