1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

HTC is gestart met de uitrol van de Android 2.3 Gingerbread-update voor de Desire HD. Uit een bericht van HTC op haar Facebook-pagina blijkt dat uitrol inmiddels gestart is.

HTC is in haar berichtgeving vrij kort en jammer genoeg niet even duidelijk: "Hey iedereen: Goed nieuws voor alle gebruikers van de HTC HD Desire: Morgen zal de uitrol van de update starten voor Android 2.3. De update is als FOTA (firmware = over-the-Air) verstrekt. Het duurt een paar dagen totdat de uitrol zal worden afgerond." Uit reacties blijkt het te gaan om Android-versie 2.3.3. Het bericht is van HTC Germany.

De update zal een grootte hebben van ongeveer 100 MB. Op het XDA-Developers-forum vernamen wij inmiddels berichten van gebruikers uit Duitsland, Bulgarije, Denemarken, Finland, Siberië, Polen, Slovenië en Italië die de update aangeboden kregen. Het lijkt erop dat HTC als eerste Europa zal voorzien van de update en later ook andere delen van de wereld. De eerste berichten van Nederlandse gebruikers die de update aangeboden krijgen, druppelen nu ook binnen.