De opvolger van de iPhone 4 is mogelijk vastgelegd op beeld. Vanmorgen is er namelijk een filmpje opgedoken van een wat er uit ziet als een nieuwe iPhone.

In het korte filmpje wat je hieronder kan bekijken zien we een smartphone die eruit ziet als de nieuwe iPhone. Het toestel ziet er grotendeels uit als een iPhone 4 maar heeft wel kleine afwijkingen. Zo zien we bijvoorbeeld een iets groter scherm en lijkt de telefoon iets dunner. Ook is de bies aan de zijkanten van het scherm een stuk minder dik geworden. Daarnaast meldt de plaatser van dit filmpje, de website GSMArena, dat er op de iPhone aparte volume toetsen te vinden zijn en zou er een inkeping in de zijkant van het toestel zijn gemaakt om een nieuwe antenne-gate te voorkomen.

Wanneer er naar de smartphone gekeken wordt zou je kunnen zeggen dat, als het filmpje echt is, Apple komt met een geüpdate versie van de iPhone 4 in de vorm van de 4s. Al kan Apple er natuurlijk voor kiezen om het toestel gewoon iPhone 5 te noemen, oko bestaat de kans gezien alle geruchten dat Apple met twee nieuwe iPhones op de markt komt, een iPhone 4s en een iPhone 5. Apple heeft op 4 oktober een event gepland en het zal tot die tijd helaas slechts bij speculeren blijven.

Zoals al in de reacties van dit bericht vermeld word blijkt het filmpje een hoax te zijn. Het ziet er naar uit dat we op 4 oktober pas echt zullen weten hoe het zit bij Apple.