Gezien het Apple-event voor de introductie van een nieuwe iPhone morgen plaatsvindt is het moeilijk om te zeggen of het gaat om een publiciteitsstunt of om de waarheid, maar een Amerikaanse provider genaamd Cincinnati Bell heeft korte tijd een iPhone 4S en een iPhone 5 op haar website gepubliceerd inclusief prijs en enkele basis specificaties.

Volgens de Amerikaanse provider zou de iPhone 4S met 16 GB aan opslagcapaciteit los 400 dollar gaan kosten en beschikken over een 5 Megapixel camera, 3,5 inch scherm en een A5-processor. De iPhone 5 met 32 GB aan opslagcapaciteit zal volgens de provider los 699 dollar gaan kosten en daarvoor krijgt men een 8 Megapixel camera, 4 inch scherm en ondersteuning voor 4G-netwerken voor een nog snellere verbinding. Er wordt niet vermeldt wat voor chip de iPhone 5 zal krijgen.

De afgelopen dagen ‘lekt’ er ontzettend veel informatie uit. Zo zouden er in de code van iTunes verwijzingen zijn gevonden naar een iPhone 4S en ook heeft Vodafone Duitsland per ongeluk melding gemaakt van drie versies van de iPhone 4S. Gezien er meer meldingen zijn over een iPhone 4S dan van een iPhone 5 gaan sommige er nu vanuit dat er morgen alleen een iPhone 4S wordt gepresenteerd en geen iPhone 5. Dit zou betekenen dat de iPhone 4 alleen wat betere specificaties krijgt maar geen nieuw design.

Wat de waarheid precies is zullen we morgen weten na het Apple-event!