1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Volgens Apple-analist Gene Munster kunnen we ergens in 2012 de eerste Apple smart TV’s tegemoet gaan zien. Deze zouden in verschillende smaken op de markt gaan komen.

Dit verkondigde Munster zelfverzekerd op een evenement welke werd georganiseerd door Business Insider. Volgens Munster zou het hier gaan om een volledig geïntegreerd plaatje. Er zou dus geen module in de tv te hoeven worden gestopt. Daarnaast zou de nieuwe smart tv van Apple in verschillende versies en maten op de markt komen. Dit zou Apple volgens Munster doen om zo mensen tegemoet te komen welke niet in staat zijn de duurste producten uit het assortiment te betalen.

Echter zou volgens de Apple-analist de tv nog steeds twee keer zo duur zijn dan een normale televisie. Al is de duurdere prijs voor Apple-producten allang geen verrassing meer. Over het algemeen zijn de producten van Apple namelijk anderhalf tot twee keer zo duur als van een ander merk. Echter krijg je daar wel een gehele Apple-integratie voor terug waarmee je naadloos zal kunnen communiceren tussen verschillende Apple-producten op de manier die je van Apple gewend bent. Heb je liever geen Apple producten in huis en werk je liever met Android? Dan zal waarschijnlijk Samsung ongeveer hetzelfde pakket gaan bieden tegen het eind van 2012.