Het is enige tijd stil geweest rondom de geruchten over een volwaardige Apple TV, maar blijkbaar kunnen mensen het maar niet vergeten. Apple’s vermoedelijke superdunne televisie met bediening via gebaren, volledige Siri-spraakintegratie en nog vele andere functies neemt qua geruchten de wildste vormen aan. Er wordt ook gesproken over een spoedige lancering van het apparaat.

De opleving van de geruchten over een Apple TV worden ditmaal veroorzaakt door Jasmes Kisner van Jefferies & Company. Hij stelt dat de Apple TV in aantocht is. "Onze discussies, gevoerd met contacten in de industrie, suggereren dat in ieder geval één kabelexploitant al aan het berekenen is hoeveel breedband-data nodig zal gaan zijn voor een nieuw Apple-apparaat dat zou gaan verschijnen. Hierdoor denken wij dat de Apple TV in aantocht is."

Voordat er conclusies getrokken worden, is het misschien goed om te weten dat dit niet het eerste gerucht is van een Apple TV dat door Jefferies in het leven is geroepen, vorig jaar stelde het bedrijf dat Apple’s HDTV in februari 2012 in productie zou gaan en dat de lancering vervolgens ergens halverwege 2012 zou plaatsvinden. Later in augustus 2012, liet Jefferies weten dat de productie in volle gang zou zijn, maar vooralsnog is het apparaat niet op de markt verschenen.