Slechts tien maanden, dat is de tijd die Samsung nodig had om maar liefst twintig miljoen exemplaren van de Galaxy S II te verkopen. Dit nieuws maakte de fabrikant donderdag zelf bekend.

Hiermee is de Galaxy S II een stuk succesvoller dan zijn voorganger. Deze is inmiddels dan wel 22 miljoen keer verkocht, maar had daar bijna een jaar langer voor nodig. Ondanks dat veel potentiële kopers op de opvolger wachten, zullen de verkoopcijfers voor de Galaxy S II naar verluidt nog wel even doorlopen. Er is namelijk nog geen concreet nieuws over de specificaties van de opvolger van deze smartphone, wel zijn er een hele boel geruchten.

Waar ook nog geen concreet nieuws over is, is de update naar Android 4.0. Geruchten vertellen ons dat er inmiddels een tweede bèta-versie voor de Galaxy S II uitgebracht zou zijn. Als deze berichten waar zijn, zal de update waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten. Fabrikanten proberen deze updates altijd zo spoedig mogelijk uit te brengen. De realiteit dient echter te zeggen dat ondanks deze inspanningen updates meer dan eens lang op zich laten wachten.