Eén van ’s werelds grootste PR-bedrijven, Weber Shandwick, heeft een advertentieposter gelekt met daarop een renderafbeelding van de Samsung Galaxy S III. Uit de afbeelding kunnen we opmaken dat het toestel onder andere een cameraknop krijgt.

De afbeelding komt overeen met wat er in eerdere geruchten naar voren kwam. Zo zou er een scherm van 4,8 inch aanwezig zijn met een HD-resolutie. Intern beschikt het toestel waarschijnlijk over Samsung’s eigen nieuwe Exynos quad-core processor, welke op 1,5 GHz geklokt zou zijn. Verder zou het toestel beschikken over een 8 Megapixel camera aan de achterkant en een 2 Megapixel camera aan de voorkant.

Op de afbeelding wordt tevens gesuggereerd dat op 22 mei tijdens het Unpacked Event het toestel officieel wordt gepresenteerd.

Er is tevens een foto op Picasa verschenen welke met een toestel is gemaakt met modelnummer GT-I9300, hoogstwaarschijnlijk de Samsung Galaxy S III. De foto heeft een resolutie van 3264×2448, wat overeenkomt met een 8.1 Megapixel camera.