1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

De Lumia 900 van fabrikant Nokia doet het in de Verenigde Staten een stuk beter dan de One X van HTC. Dit meldt analist Tavis McCourt na een marktonderzoek bij telecomprovider AT&T. Uit de cijfers zou blijken dat beide smartphones het qua verkopen sowieso best redelijk doen.

Echter zou de One X logischerwijs wel om zijn oren krijgen van de Lumia 900, aldus McCourt. Volgens het onderzoek doet de Lumia 900 het erg goed in de winkels. De smartphone van Nokia zou het populairst zijn na de iPhone 4S van Apple. De Lumia 900 zou volgens de analist dé telefoon genoemd kunnen worden wanneer je op zoek bent naar een Windows Phone-toestel.

Het wordt, jammer genoeg voor Nokia, wel verwacht dat de Lumia binnenkort onder gesneeuwd zal gaan worden. Het duurt namelijk niet lang meer voordat de Samsung Galaxy S III in de winkels zal verschijnen. Daarnaast zal Apple ook niet al te lang wachten met haar antwoord op de concurrentie in de vorm van een nieuwe iPhone. Tot die tijd zal Nokia echter nog met volle teugen kunnen en moeten genieten van haar momentum.