1 min

Tags in dit artikel

, ,

Samsung heeft de Galaxy S WiFi 4.2 gelanceerd. De draagbare mediaspeler kan gebruikt worden om te gamen, video’s te bekijken en naar muziek te luisteren. De Galaxy S WiFi 4.2 draait op Android 2.3 en heeft een 4,2 inch scherm.

Met de Galaxy S WiFi 4.2 richt Samsung zich op het jongere publiek, het apparaat wordt gepresenteerd als de ultieme portable mediaspeler. Samsung levert standaard EA-games als FIFA 12 en Need for Speed: Hot Persuit mee. Dankzij de gyroscoop-sensor worden bewegingen gebruikt voor de besturing van de games.

Het scherm toont beelden in een resolutie van 480 x 800 pixels. Video’s, foto’s, muziek en applicaties kunnen worden bewaard op een micro-SD kaart tot 32 GB. De Galaxy S WiFi 4.2 heeft daarnaast de beschikking over 8 GB intern geheugen. De mediaspeler wordt aangestuurd door een 1 GHz. processor en draait op Android 2.3, waardoor het mogelijk is om via de Google Play-winkel applicaties te downloaden.

Verder bevat het apparaat een 2 megapixel camera, Bluetooth 3.0, een USB 2.0-poort en WiFi-ondersteuning. De Samsung Galaxy S WiFi 4.2 is per direct te koop voor een verkoopadviesprijs van 170 euro.