1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Fabrikant HTC gaat een nieuw model op de markt brengen waarin plaats is voor twee sim-kaarten. Dit blijkt uit een aankondiging die HTC omtrent de Desire V heeft gedaan in Oekraïne.

Wanneer er naar de specificaties gekeken wordt, zijn er veel vergelijkingen met de Desire C te ontwaren. Een verschil tussen de twee toestellen is de mogelijkheid van de Desire V om twee sim-kaarten te herbergen. Dit zou uit een persbericht blijken wat door de fabrikant in Oekraïne is rondgestuurd. In het persbericht is een aankondiging van de Desire V te lezen. Het toestel zal volgens dit bericht over twee maanden op de markt verschijnen.

Met de Desire V voegt de fabrikant een nieuw model toe aan haar midrange aanbod. De Desire V is de eerste telefoon uit de geschiedenis van HTC welke beschikt over een dual-sim functionaliteit. Met een 1 GHz.-processor, 512 MB werkgeheugen en een scherm met een doorsnee van 4 inch is de Desire V een aantrekkelijk Android-toestel. De Desire V wordt voorzien van Android Ice Cream Sandwich.

Het is nog onduidelijk of de Desire V ook buiten Oekraïne wordt uitgebracht, al achten wij dat wel aannemelijk.