1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Een persoon die schuil gaat onder de naam EVLeaks heeft via Twitter een aantal foto’s van een tot nog toe onbekende tablet van HTC uitgelekt. De foto’s lijken niet op de doorsnee gelekte tabletfoto’s die je zou verwachten.

EVLeaks plaatste verschillende foto’s van een nieuwe onbekende HTC tablet, de foto’s doen denken aan foto’s die genomen zijn voor een promotievideo of presentatie in plaats van stiekem genomen foto’s van het daadwerkelijke product. Wellicht dat we deze afbeeldingen dan ook nog terug gaan zien in toekomstig reclame materiaal.


Het design lijkt enige gelijkenis te hebben met de HTC One-serie of zoals we op de Techzine redactie opmerkte, een hele kleine iMac. Het is een witte tablet met aan de achterzijde in metallic het HTC logo, aan de foto waar de tablet met een zijaanzicht te zien is blijkt dat het om een erg dun ontwerp gaat. Verder zijn er geen knoppen aanwezig aan de voor- en achterzijde. Wel is er aan beide kanten een camera aanwezig.

Na het bestuderen van de screenshots komen we tot de conclusie dat het wederom gaat om een Android-tablet en niet om een Windows 8 tablet. Waarschijnlijk gebruikt de tablet een nieuwe versie van HTC Sense.