2min

De naam van het nieuwe vlaggenschip van HTC laat zich vooralsnog raden, maar we weten inmiddels wel hoe het toestel eruit gaat zien. Vorige week toonden we al het nieuwe startscherm en twee foto’s van het toestel in het wild, vandaag is de render van het toestel uitgelekt.

Het is opnieuw de Twitter-account evleaks die een foto van het toestel de wereld in slingert. Het gaat ditmaal om een zogenaamde render van het toestel. Eerder doken er al foto’s van het toestel op en ook lekte het startscherm uit. Het nieuwe vlaggenschip van HTC zal op 25 maart worden gepresenteerd aan de internationale pers.

HTC One Two, HTC OneTwo, HTC One 2 of HTC Two?

De naam van het nieuwe toestel is tot op heden eigenlijk het grootste geheim, over de specificaties gaan ook al de nodige geruchten. Al wordt er nog getwijfeld tussen een absolute high-end smartphone en een toestel dat daar net onder zit. De codenaam van het toestel is HTC M8, maar dit is hoogstwaarschijnlijk niet de naam waarmee het toestel in de winkel komt te liggen. Daarvoor heeft HTC nog wat opties, zoals HTC One 2, HTC One Two, HTC Two, HTC One (2014). HTC One is een echte merknaam geworden voor HTC, aangezien het allerlei toestellen heeft uitgebracht met deze naam, bijvoorbeeld de HTC One S en HTC One X, maar natuurlijk ook de HTC One mini en HTC One max. Het ligt dus niet voor de hand dat HTC nu ineens overstapt op HTC Two, maar HTC One Two of HTC One 2 bekt ook niet echt lekker. We moeten nog even geduld hebben om te zien wat het wel gaat worden.