Samsung is begonnen met het uitrollen van de eerste update van het besturingssysteem Android Jelly Bean. Vanuit Polen komen de eerste berichten binnen dat de update naar versie 4.1.1 beschikbaar is om te downloaden voor de Samsung Galaxy S III.

De update die een aantal significante wijzingen aanbrengt aan de interface, zal naar verluidt in rap tempo beschikbaar komen in andere delen van de wereld. De update zal onder andere Google Now introduceren, dit systeem haalt met één druk op de knop alle voor jou relevante nieuwsfeitjes op. Ook zullen de eerste tekenen van Project Butter merkzaam zijn, dit is een project dat is bedoeld om een meer vloeiende gebruikersinterface te creeren. Dit project werd gestart nadat er vele klachten over haperingen op Android-apparaten binnenkwamen.

De update is vooralsnog enkel in Polen te verkrijgen, maar het is hoe dan ook een teken dat Samsung is begonnen met de uitrol van de update. Wanneer andere delen van de wereld voorzien worden van de Jelly Bean-update is onduidelijk.

Samsung introduceert roze Galaxy S III
Samsung heeft gekozen voor een roze Galaxy S III, als toevoeging voor de collectie. Dit is verrassend, aangezien Samsung bij de laatste keer dat ze nieuwe kleuren voor de Galaxy S III uitgaven kozen voor de sobere kleuren Titanium Gray en Amber Brown. Dit brengt het totaal assortiment van de beschikbare kleuren voor de Galaxy S III op zeven. Vooralsnog is de roze variant alleen nog beschikbaar in de thuishaven van Samsung, Zuid-Korea. Wanneer deze kleur ook beschikbaar komt in andere delen van de wereld heeft Samsung nog niet bekend gemaakt.