2min Devices

Lancering Surface Pro binnen enkele weken

In november deed Microsoft’s general manager, Panos Panay, de aankondiging op het Microsoft blog dat de Surface Pro ergens in januari zou worden uitgebracht. Een Twitter update van Panay afgelopen dinsdag maakte duidelijk dat Microsoft dat waarschijnlijk ook gaat halen, de Surface Pro komt binnen enkele weken beschikbaar, waarschijnlijk in eerste instantie alleen in de Verenigde Staten.

In een uitnodiging van Microsoft die eerder deze maand werd verstuurd, stond al te lezen "een lancering die je zal verassen" maar alle genodigde waren er meteen van overtuigd dat het hier om de lancering van de Surface Pro ging, de verassing was er dan ook wel vanaf.

Nu Panay afgelopen dinsdag via een Tweet liet weten dat de Surface Pro binnen enkele weken beschikbaar komt lijken de puzzel stukjes op zijn plek te vallen. De kans is enorm groot dat op 29 januari de Surface Pro zal worden gepresenteerd. Panay stuurde de volgende Tweet: "Onderweg naar de fabriek om de #Surface Pro van de band te zien rollen, … komt over enkele weken."

De Surface Pro zal onder andere uitgerust worden met een Intel Core i5 proccesor en een 10.8 inch Full HD (1920×1080 pixels) aanraakscherm. De 64GB versie van de Surface Pro zal voor 899 dollar op de markt verschijnen, de 128GB variant zal 999 dollar gaan kosten.

Bron:Neowin