1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Een weekje terug bracht Asus nog de 7 inch MeMo Pad uit. Het bedrijf hoopte hiermee het succes van de Nexus 7 een staartje te kunnen geven. Daar blijft het waarschijnlijk niet bij, omdat er op YouTube een video is opgedoken van eenzelfde MeMo Pad. Alleen gaat het nu om een apparaat met een scherm van 10 inch. De video is helaas na korte tijd op privé gezet, wat de zaak enkel verdachter maakt.

Logischerwijs zal deze tablet iets in de trant van MeMo Pad 10 heten. Officieel moet de tablet nog aangekondigd worden door Asus, maar toch heeft iemand er nu al de hand op weten te leggen. Net als het kleine broertje, heeft deze tablet het nieuwste Android-besturingssysteem. Daarnaast heeft de MeMo Pad een 10 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 800 pixels. De tablet beschikt over een Tegra 3-processor. Verder is er 1GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte, dit laatste kan uitgebreid worden met behulp van de microSD-ingang.

Waarschijnlijk zal Asus binnen afzienbare tijd de tablet officieel aankondigen, met het benodigde beeldmateriaal. Tot die tijd moeten we ons tevreden stellen met de bovenstaande foto, aangezien de video op privé is gezet.