De HTC M4 heeft opnieuw van zich doen spreken. In het verleden zagen we al specificaties van de telefoon, nu zou ook een persafbeelding van de M4 zijn uitgelekt. De telefoon vertoont zeer grote overeenkomsten met de HTC One, het vlaggenschip van het Taiwanese merk. De afbeelding is afkomstig van Twitteraar @evleaks, in het verleden al vaak verantwoordelijk voor correcte informatie over HTC en andere bedrijven.

Aan het einde van april schreven we al eens over de HTC M4, destijds nog met een afbeelding die veel minder weghad van de HTC One. De nu gelekte afbeelding toont daarentegen juist een vrijwel identieke kopie, met enkele kleine verschillen. Zo heeft de HTC M4 geen metalen rand, maar een rand van plastic. Ook is de speakergril minder breed en anders gevormd.

De HTC M4 wordt volgens de geruchten uitgerust met een dual-core processor, 2GB werkgeheugen, een 4,3 inch 720p-scherm, 4G-ondersteuning, 16GB opslagruimte en ook HTC’s UltraPixel-camera met 4 megapixel-resolutie. De niet-verwijderbare accu heeft een capaciteit van 1.700 mAh. De HTC M4 wordt naar verluidt in de loop van dit kwartaal aangekondigd.