De update naar Android 4.2 Jelly Bean voor de HTC One is nog altijd onderweg, heeft HTC bevestigd tegenover Engadget. Wanneer de update precies verwacht mag worden houdt het Taiwanese bedrijf in het midden.

Begin deze maand maakte Techzine al eens melding van de start van de uitrol van de update voor de HTC One (review). Er lijkt echter een probleem te zijn geweest met die versie, want een halve maand verder kunnen de meeste gebruikers nog steeds niet genieten van de meest recente versie van Android. Een Britse provider bevestigde tegenover een gebruiker dat de update teruggetrokken was.

<blockquote class="twitter-tweet"><p><a href="https://twitter.com/2jof">@2jof</a> <a href="https://twitter.com/ThreeUKSupport">@ThreeUKSupport</a> Hi, we&#39;ve learnt HTC have just pulled the 4.2.2 release, we don&#39;t yet have a new schedule for this &gt;Ros</p>&mdash; ThreeUK (@ThreeUK) <a href="https://twitter.com/ThreeUK/statuses/346669148195127296">June 17, 2013</a></blockquote>
HTC had in eerste instantie beloofd dat de update medio juni beschikbaar zou komen, maar kan dat niet waarmaken. Wanneer de update nu wel verwacht kan worden is nog altijd onduidelijk.