1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Het Amerikaanse overheidsorgaan dat verantwoordelijk is voor de regelgeving met betrekking tot telecommunicatie, het FCC, had eerder deze maand al foto’s laten lekken van een toestel waarvan gedacht wordt dat het de Nexus 5 van Google is. Nu zijn er wederom foto’s van dit toestel verschenen, waarbij het toestel gedetailleerder te zien is.


In nieuw gevonden FCC-documenten zien we een foto van de achterkant van een toestel dat verdacht veel lijkt op de telefoon die we al eerder onbedoeld langs zagen komen in het filmpje van Google. Het toestel ziet eruit als een variant van de LG G2-telefoon, net zoals de Nexus 4 een aangepaste versie van de LG Optimus G is.

Op de foto zijn linialen te zien, die ons een indruk geven van hoe groot het toestel moet worden. Eerder gingen er al geruchten dat de Nexus 5 over een 4,96 inch-scherm zal beschikken. Op de foto is te zien dat het toestel 13 cm lang is. Dat betekent dus dat het toestel 5,1 inch lang is en daar zou vervolgens dan een 4,96 inch-scherm in moeten komen.

Qua specificaties is er nog weinig bekend over de Nexus 5, maar naar verwachting zal het apparaat geleverd worden met Android 4.4 KitKat en zullen de specificaties vergelijkbaar zijn met die van de LG G2. Deze smartphone heeft een quad-core Snapdragon 800-processor met een kloksnelheid van 2,26GHz, een 5,2 inch-scherm en een 13 megapixel camera.