1 min

Tags in dit artikel

,

De Lumia 1520, mogelijk Nokia’s laatste vlaggenschip voor de officiële overname door Microsoft, zou volgens verwachtingen eind september worden gepresenteerd in New York. Nu blijkt deze lancering waarschijnlijk te worden verplaatst naar oktober.

Behalve de verandering in datum naar vermoedelijk half oktober, zou mogelijk ook de locatie van de officiële presentatie worden gewijzigd van New York naar een tot nu toe nog onbekende plaats. De onderhandelingen tussen Nokia en Microsoft omtrent de overname zou een verklaring kunnen zijn voor de op handen zijnde vertraging van de Lumia 1520.

Momenteel is de overname van Nokia door softwaregigant Microsoft nog niet volledig rond, daardoor kan Nokia nog individueel opereren. Vrijwel zeker is dat de Nokia Lumia 1520 de laatste smartphone zal zijn die Nokia zelfstandig uit zal brengen.

De persfoto die vorige week uitlekte, toonde al het precieze uiterlijk van deze phablet. Wanneer en voor welke prijs de Nokia Lumia 1520 in de Benelux te krijgen zal zijn, is nog niet bekend.